News Flash:

Ziua familiei si ziua copilului, serbate la Iasi

31 Mai 2016
676 Vizualizari | 0 Comentarii
Ziua familiei si ziua copilului serbate la Iasi
Sucursala Teritoriala Iasi a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania, in parteneriat cu Centrul de Formare Profesionala al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi organizeaza, incepand cu data de 30 mai 2016, cea de-a treia editie a Seminarului regional "Familia in societatea contemporana".

Evenimentul se desfasoara in perioada 30-31 mai 2016 la Iasi, in Sala de Conferinte a Centrului de Formare Profesionala al D.G.A.S.P.C. Iasi. Deoarece, in aceasta perioada a anului, se serbeaza doua valori esentiale: familia (in data de 15 mai - Ziua Internationala a Familiei) si copilul (in data de 1 iunie – Ziua Internationala a Copilului), specialistii din domeniul social si-au propus sa marcheze aceste frumoase valori printr-un seminar regional in cadrul caruia se prezinta lucrari stiintifice de specialitate.

Sub motto-ul "Fiecare asistent social este un copil si are o familie", evenimentul este structurat pe doua sectiuni, "Protectia copilului in diverse medii de ocrotire si Constelatia familiala si protectia sociala. La seminar participa aproximativ 80 de specialisti din domeniul social (asistenti sociali, psihologi, sociologi) din intreaga Moldova si mediul universitar iesean (cadre didactice universitare, studenti, masteranzi, doctoranzi).

Evenimentul face parte din strategia de implicare a asistentilor sociali din judetele Moldovei in perfectionarea serviciilor oferite in sistemul de asistenta sociala din mediul guvernamental si non-guvernamental. In cadrul seminarului, participantii vor invata sa deprinda tehnici si modalitati de solutionarea a situatiilor de crize familiale, vor deprinde abilitatile de ascultare si interactionare cu copiii si cu membrii familiei extinse, vor pune intrebari si isi vor exprima parerile cu privire la noile modalitati de organizare a familiei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

quot iasi copilului data evenimentul familiei protectia social sociala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1005 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017797 (s)