News Flash:

Usturoiul si ceaiul verde inamicii celulelor canceroase

8 Martie 2013
531 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6480 RON (0.0000)
USD: 4.0896 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Usturoiul si ceaiul verde inamicii celulelor canceroase

Stiai ca 6 catei de usturoi consumati saptamanal pot diminua cu 30 % riscul de cancer colorectal? si ca ceaiul verde si curcumina din condimentele asiatice blocheaza formarea celulelor canceroase? Afla mai multe despre proprietatile acestor ingrediente!

Usturoiul impiedica proliferarea celulelor canceroase, gratie compusilor  sai cu sulf.

Cum se consuma: Specialistii sustin ca usturoiul trebuie sa fie consumat zilnic, crud. Moleculele sale active sunt eliberate atunci cand cateii de usturoi sunt zdrobiti,

Bine de stiut: Usturoiul crud, zdrobit, e absorbit mai usor daca e amescat cu un pic de ulei de masline.

Ceaiul verde, au demonstrat cercetatorii chinezi in urma unui studiu realizat cu ajutorul a 70.000 de femei, poate reduce cu aproape 40 % riscul cancerului de colon. „Responsabili” sunt polifenolii din ceai, care sunt capabili sa blocheze invazia tesuturilor de catre celule straine, precum celulele canceroase. Polifenolii au si capacitatea de a inhiba cresterea tumorala. In plus, ceaiul verde e un excelent detoxifiant, ceea ce favorizeaza eliminare toxinelor cancerigene.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunt canceroase ceaiul usturoiul verde celulelor crud polifenolii riscul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 25 queries | Mysql time :0.014940 (s)