News Flash:

Un restaurant de lux din Japonia a devenit celebru datorita specialitatilor cu pamant pe care le serveste

22 Octombrie 2013
596 Vizualizari | 0 Comentarii
Un restaurant de lux din Japonia a devenit celebru datorita specialitatilor cu pamant pe care le serveste
Un restaurant frantuzesc din Japonia a devenit cunoscut in intreaga lume datorita specialitatilor unice din meniu, scrie b1.ro.

Localul de lux din Tokyo, numit Ne Quittez Pas, este singurul care serveste clientilor sai mancare in care alimentul de baza este pamantul, scrieOddity Central.

Conducerea restaurantului se mandreste cu felurile excentrice pe care le serveste si spune ca in prepararea lor se foloseste un sortiment special de pamant, negru, din Kanuma.

Acestia spun ca noroiul a fost probat in laborator pentru a vedea daca este comestibil.

Ideea de a prepara mancare cu pamant i-a venit bucatarului Toshio Tanabe, care  a castigat o competitie culinara dupa ce a pregatit un sos cu noroi. De atunci a decis sa foloseasca ingredientul ciudat in toate mancarurile pe care le pregateste.

Restaurantul din Tokyo pregateste specialitati din pamant care pot ajunge si la 110 dolari.

Clientii pot alege din meniul restaurantului supa cu pamant, salata cu dressing si pamant, scoici orientale cu pamant sau desert alcatuit din inghetata si pamant.

sursa:unimedia.info
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pamant mancare pregateste restaurantului serveste tokyo acestia ajunge
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 38 queries | Mysql time :0.020364 (s)