News Flash:

Uleiul de nuca de Macadamia: Vezi ce minuni poate face pielii

21 Mai 2013
693 Vizualizari | 0 Comentarii
Uleiul de nuca de Macadamia Vezi ce minuni poate face pielii
Uleiul de macadamis are extrem de multe beneficii pentru piele dar si pentru organism putand fi folosit in loc de un ulei normal in salate si chiar si la gatit. Este obtinut din nucile arborelui cu acelasi nume, originar din Australia si este mai mult intrebuintat cu precadere in industria cosmetica.

Uleiul de nuca de Macadamia este un produs natural, exceptional de benefic pentru tratarea afectiunilor pielii. Uleiul de nuca de Macadamia este un ulei stabil, potrivit pentru toate tipurile de piele. Insa, in special, este benefic pentru tenul uscat, dar si pentru pielea matura datorita continutului de acid palmitoleic.

Acest ulei este nutritiv - este o sursa nemaipomenita de calciu, contine complexul de vitamine B, fosfor si fier. Are un termen de garantie de aproape un an si contine 73-80% grasimi monosaturate.

Uleiul de nuca de Macadamia contine cea mai mare concentratie de acid palmitoleic (acidul gras Omega-7). Acidul palmitoleic se gaseste din belsug in pielea noastra atunci cand suntem tineri, insa scade pe masura ce inaintam in varsta. Se pare ca acest acid ajuta pielea matura sa-si mentina supletea.

Acidul palmitoleic este cel care in mod natural inlocuieste pielea buzelor, mentinand aspectul tanar. Datorita bogatelor resurse nutritive pe care le are, incluzand calciul, vitaminele si fosforul, acest ulei versatil reuseste sa combata si sa vindece anumite afectiuni ale pielii si ale parului.

Nucile de Macadamia sunt de asemenea o sursa importanta de vitamina B2 , de vitamina B3 si de vitamina B6. Uleiul de nuci de Macadamia nu este volatil si se obtine prin presare la rece din pulpa nucilor arborelui cu acelasi nume.

In compozitia produselor cosmetice este folosit pe post de emolient. Uleiul de Macadamia este consistent, ofera o senzatie placuta de catifelare si are o mare stabilitate oxidativa, ceea ce il face sa fie un ingredient potrivit compozitia cremelor uleioase si pentru produsele de protectie solara.

BIOrigine- Este un hidratant si emolient natural (emolientii sunt cei care atrag si mentin umezeala din aer). Uleiul de Macadamia este delicat si nu lasa urme grase, asa ca este usor absorbit de piele si de firele de par. Un alt beneficiu oferit de uleiul de Macadamia este abilitatea sa de a hidrata pielea. Folosirea uleiului de nuci de Macadamia ajuta la combaterea senzatiei de piele uscata, datorita faptului ca este un hidratant natural, care este absorbit prin pori in piele foarte repede.

Uleiul de Macadamia are un continut bogat de acid palmitoleic, o grasime monosaturata de tip omega-7, care hidrateaza si protejeaza pielea. Faptul ca este atat de versatil si ne-uleios il face sa fie un ingredient foarte folosit in produsele cosmetice si in cremele hidratante. Continutul sau bogat de omega-7, (acidul gras ce este similar cu sebumul secretat in mod natural de piele si a carui secretie scade pe masura ce inaintam in varsta) ne ajuta sa combatem uscarea pielii, caci ationeaza ca un hidratant natural si il face sa fie foarte rapid absorbit de catre piele.

Aveti grija insa daca aveti un ten mixt sau gras. Folositi cu masura uleiul de macadamia.

sursa: sfatulmedicului.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macadamia uleiul pentru piele natural pielea palmitoleic acid acidul ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 35 queries | Mysql time :0.073279 (s)