News Flash:

SOCANT! Descoperire recenta despre VINUL FIERT. E mai periculos decat credeam

21 Octombrie 2014
866 Vizualizari | 0 Comentarii
SOCANT Descoperire recenta despre VINUL FIERT E mai periculos decat credeam
Un nutritionist din Austalia a analizat podgoriile din toata lumea si astfel a ajuns la concluzia ca in cele mai multe vinuri exista substante extrem de nocive care, incalzite, ne pot imbolnavi.

Frank Cooper, un nutritionist celebru din Austalia, este de parere ca multi oameni au alergie la vin, dar nici macar nu banuiesc. Simptomele sunt durerile de cap, sinusurile infundate etc. Si restul populatiei are de suferit din cauza chimicalelor permise de lege in fabricarea vinului si care includ pesticide, ierbicide si sulfati, scrie doctorulzilei.ro.

In plus, acesta atrage atentia asupra faptului ca strugurii din care se face vinul nu sunt niciodata spalati. Dioxidul de sulf, arata nutritionistul, este de departe cea mai nociva substanta care ajunge in vin. Studiile au demonstrat ca provoaca alergii, mai ales atunci cand licoarea este incalzita, asa cum obisnuiesc sa faca romanii cand se raceste afara.

Periculos este si Tribromofenolul, depistat de specialistii europeni in vinurile transportate in cutii de stejar. Acesta este o substanta chimica folosita de regula la mobila, iar odata ajunsa in corpul uman pot trece ani de zile pana sa-si faca efectul. Alta substanta nociva din vin este histamina, care declanseaza dureri de cap, reactii alergice ale pielii.




Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

substanta acesta austalia cand faca nociva nutritionist sunt afara ajunge
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 24 queries | Mysql time :0.053257 (s)