News Flash:

Silviu Prigoana, in razboi cu propria firma! Situatie incredibila!

7 Mai 2015
550 Vizualizari | 0 Comentarii
prigoana
Anul trecut, compania de salubrizare a fost data judecata de Adriana Bahmuteanu. Vedeta le-a cerut magistratilor sa anuleze un act prin care, in 2009, i-a fost diminuat salariul.

In urma cu doua zile, judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins cererea de chemare in garantie a omului de afaceri Silviu Prigoana - cerere formulata de compania de salubrizare - ca inadmisibila. Societatea solicita ca, in cazul in care Adriana Bahmuteanu ar castiga procesul, omul de afaceri sa plateasca eventualele despagubiri datorate acesteia. Decizia instantei nu este definitiva.

"Compania a considerat ca a fost pagubita si ca eu am facut un fel de abuz ca mi-am angajat sotia si ca a fost platita fara sa vina la munca. Responsabilitatea ar fi a mea. Oricum, cred ca decizia instantei este corecta. De ce sa platesc eu? Oricum nu mai sunt de cinci ani pe acolo", a declarat Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu le-a cerut judecatorilor sa anuleze actul prin care, in 2009, pe vremea cand lucra la Rosal, i-a fost micsorat de patru ori salariul. Adriana a dat in judecata societatea dupa ce a descoperit ca semnatura de pe respectivul document nu este a ei. Mai exact, documentul arata ca vedetei i-ar fi fost micsorat salariu - inca din iulie 2009  - de la 12.000 de lei la 3.000 de lei pe luna. In cazul in care va castiga procesul, Adriana ar trebui sa primeasca o despagubire frumusica, egala cu diferenta dintre salariul diminuat si cel initial pe o perioada de trei ani.

"Micsorarea salariala s-a facut pentru toata lumea. Nu a fost vizata o anumita persoana. Actul despre care vorbeste nu a fost semnat in fals. Eu l-am semnat. Am semnat pentru ea, cu mandat verbal. Nu venea niciodata la munca", a comentat omul de afaceri.

fost adriana quot afaceri bahmuteanu compania salariul semnat 2009 actul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1034 (s) | 36 queries | Mysql time :0.047394 (s)