News Flash:

Reteta Raw Vegan: "Ceva Bun" si Ciupercute cu "smantana" si usturoi

28 Februarie 2013
1455 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6485 RON (-0.0120)
USD: 4.0861 RON (-0.0259)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Reteta Raw Vegan Ceva Bun si Ciupercute cu smantana si usturoi
Pentru aceasta reteta alegeti ciupercute champignon, mici, pe care le taiati in patru si le puneti la marinat o ora cu putin ulei, zeama de lamaie si doua linguri de sos Tamari.

Pentru “smantanica” folositi :

- 1 cana de caju hidratat in prealabil, de cu seara;

- zeama de la 1/2 lamaie;

- 2 linguri ulei de masline;

- 2 linguri sos tamari;

- 2 catei de usturoi;

- 2 linguri de fulgi de drojdie inactiva;

- apa cat sa acopere nucile de caju;

Puneti totul in blender si intr-un minut si jumatate aveti o minunatie de “smantana” raw cu aroma de usturoi. Exact ca sosul din smantana si maioneza pe care il faceati pe vremuri.

Tocati niste fire de marar si amestecati-le in sos. Scurgeti ciupercutele de marinata si turnati sosul peste ele.

Pe post de garnitura alaturi de ciupercute merge de minune o salata din spanac, patrunjel si varza rosie, cu lamaie si ulei de masline.

Material preluat din hranatate.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linguri lamaie ulei caju ciupercute ldquo masline pentru puneti rdquo
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 35 queries | Mysql time :0.082832 (s)