News Flash:

Petru Frasila va invita la lansarea de carte "Violarea libertatii de exprimare"

30 Octombrie 2012
895 Vizualizari | 0 Comentarii
Lansare de carte Violarea libertatii de exprimare
Joi, 1 noiembrie 2012, incepand cu ora 16.00 va avea loc lansarea de carte "Violarea libertatii de exprimare"- Cazul Frasila & Ciocirlan impotriva Romaniei, la Universitatea "Petre Andrei" din Iasi, sala Aula Magna.Reporterii Radio Buna Ziua Iasi vor fi prezenti la lansare si va vor aduce informatii cu privire la evenimentul prezentat.Petru Frasila  cocheteaza cu televiziunea de mai bine de 20 de ani! Ziaristul Petru Frasila si-a construit cariera inginereste, cu mult entuziasm si dragoste de adevar, devenind unul dintre putinii realizatori de televiziune din Romania care au rezistat incredibil, vertical si onorabil, dinaintea vicisitudinilor. Pentru concetatenii nemteni si ieseni nu mai este un secret odiseea acestui om de exceptie, „fondatorul Tele M-Iasi, in 1991 si al Tele M-Piatra Neamt in 1996. In prezent, director Prima Tv-Iasi & Tele M-Neamt”.                                                                     

                                    

A scris carti precum: "Libertatea de a fi ZIARIST", "De la ziarist interzis la libertatea de a candida...", "De la om la om", iar ultima sa carte fiind "VIATA PE O TABLA DE SAH" care a avut un real succes pe piata ieseana si nu numai.

     

"Sunt un invingator, multumit de ceea ce am facut! Traiesc cu speranta ca altii vor avea o soarta mai buna, tocmai pentru ca s-a consumat un precedent. El impune, dupa cum afirma insasi Curtea Europeana, ca "statul trebuie sa protejeze presa de presiunea baronilor locali" (Petru Frasila)                                        

Galerie Foto

Lansare de carte 'Violarea libertatii de exprimare
nbsp quot frasila iasi petru tele avea buna carte libertatea neamt pentru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0788 (s) | 26 queries | Mysql time :0.014007 (s)