News Flash:

Pepene rosu la gratar, deliciul nestiut pana acum al verii

11 August 2015
665 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6670 RON (-0.0001)
USD: 4.0662 RON (+0.0105)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pepene rosu la gratar deliciul nestiut pana acum al verii
Pepenele este fructul minune al verii. Este gustos si foarte sanatos. Stiai insa ca poti folosi acest fruct pentru a-l frige pe gratar? Iata o reteta inedita pe care vei dori sa o prepari zilnic.
 
Ingrediente pentru pepenele rosu la gratar
 
    8 felii de pepene
    3 linguri ulei de masline
    sare de mare
    piper
 
Cum se prepara pepenele rosu la gratar
 
Stropeste feliile de pepene cu ulei de masline si maseaza-le bine pentru a se distribui pe toata suprafata acestuia. Pune pepenele pe gratarul incins si frige-l la foc mare timp de cinci minute (sau pana se formeaza dungi de la gratar pe acesta). Cand este gata scoate-l pe un platou si asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust, potrivit acasa.ro.
 
Cum se serveste pepenele rosu la gratar
 
Serveste-l cald alaturi de un pahar de vin. Merge foarte bine si alaturi de o limonada.
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nbsp gratar pepenele pentru rosu alaturi bine foarte frige mare masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1082 (s) | 24 queries | Mysql time :0.046345 (s)