News Flash:

Parazitii, interzisi de CNA in timpul zilei! Iata videoclipul care a generat scandal!

17 Octombrie 2012
975 Vizualizari | 0 Comentarii
Parazitii interzisi de CNA
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis ca noul videoclip al trupei Parazitii sa nu mai fie difuzat in timpul zilei. „Toate-s la fel” transmite un puternic mesaj de umilire a femeilor si contine imagini violente, de natura sexuala....

Membrii trupei Parazitii continua sa socheze si sa inregistreze piese cu texte violente. Astfel se face ca noul lor videoclip, pentru melodia ”Toate-s la fel”, a fost interzis de CNA pe timpul zilei.

De vina este mesajul cu puternica tenta misogina, precum si imaginile cu tenta violenta si sexuala.

CNA a observat ca videoclipul a fost difuzat de posturile muzicale romanesti si pe timpul zilei, chiar si in varianta necenzurata, incalcand articolul 18 din Codul de reglementare a continutului audiovizual, potrivit caruia "Nu pot fi difuzate in intervalul orar 6.00 - 23.00 productii care prezinta: a) violenta fizica, psihica sau de limbaj, in mod repetat; b) scene de sex, limbaj sau comportament obscen; c) persoane in ipostaze degradante", dar si artciolul 19, alineatul 2 din Cod, potrivit caruia "Responsabilitatea clasificarii programelor revine radiodifuzorilor si furnizorilor de servicii media la cerere, in conformitate cu urmatoarele criterii:i) prezentarea femeii in ipostaze degradante".

Prin urmare, de acum inainte, videoclipul va putea fi difuzat doar noaptea, in intervalul 23.00-06.00.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

quot difuzat rdquo timpul zilei caruia degradante fost intervalul limbaj
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0991 (s) | 37 queries | Mysql time :0.018068 (s)