News Flash:

"Noua Realitate in Afaceri. Drumul catre performanta" are urmatoare destinatie in Iasi!

22 Octombrie 2012
762 Vizualizari | 0 Comentarii
Noua Realitate in Afaceri Drumul catre performanta are urmatoare destinatie in Iasi
La Iasi pe data de 25 octombrie 2012 va avea loc seria de evenimente „Noua Realitate in Afaceri. Drumul catre performanta” dezvoltata si organizata de Doingbusiness.ro, ce va continua in luna octombrie cu un nou eveniment dedicat comunitatii de afaceri din zona Moldovei.  
 
Reprezentantii mediului de afaceri locali, manageri si administratori de companii, sunt asteptati sa participe la dezbaterile interactive sustinute in cadrul unei conferinte de jumatate de zi, in cadrul Hotel Traian din Iasi, incepand cu ora 9.00 cu reprezentanti  ai top managementului companiilor cu sediul in Iasi, Vaslui, Suceava, Neamt si Botosani avand o cifra de afaceri cuprinsa intre 1 si 15 milioane EUR.

Conferinta este structurata in doua sesiuni ce vor dezbate teme actuale pentru mediul de afaceri si care vor fi sustinute de manageri si specialisti reprezentand companii precum:  BCR, Erste Asset Management, KMPG Romania si Coface Romania in prima sesiune, in timp ce IBM Romania, Ymens si Vodafone Romania vor prezida cea de-a doua sesiune a evenimentului. Dezbaterile vor fi moderate de dl. Dan Suciu (The Money Channel si Realitatea TV), cunoscut jurnalist cu peste 18 ani de experienta in mass media si institutii guvernamentale.  

Temele sesiunilor vor aborda subiecte la zi pentru desfasurarea activitatilor companiilor mici si mijlocii, acordandu-se importanta deosebita fiscalitatii, finantarii, operatiunilor de cash-flow,  solutiilor moderne de cash management, risk management, tehnologiei cloud si  comunicarii in afaceri:
•    Optimizarea capitalului de lucru – BCR
•    Solutii moderne de cash management – Erste Asset Management
•    TVA la incasare si particularitati ale taxei pentru utilizarea vehiculelor rutiere motorizate – KPMG
•    Riscul in alegerea partenerilor de afaceri. Prevenire si optimizare – Coface Romania
•    Managed Services. Mai simplu, mai eficient, mai productiv – IBM Romania
•    Beneficiile tehnologiei cloud pentru IMM-uri – Ymens
•    Necesitatea comunicarii in afaceri. Solutii pentru IMM-uri – Vodafone Romania


Doingbusiness.ro organizeaza evenimentul din Iasi ca parte a seriei Noua Realitate in Afaceri. Drumul catre performanta in parteneriat cu: BCR, IMB Romania, Vodafone Romania, Erste Asset Management si Coface Romania.
Partenerii media ai  evenimentului sunt: MagicFM, Radio Romania Iasi, Buna Ziua Iasi si Radio BZI.ro, Romania Libera, Wall Street, 9am, eFin, Agerpres.

DESPRE DOINGBUSINESS.RO
Doingbusiness.ro organizeaza evenimente de afaceri ce ofera sesiuni practice, interactivitate si analize despre problemele de afaceri locale si regionale. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta, IMM Focus Regional, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Doingbusiness.ro este parte a grupului International Business Promotion (IBP), ce ofera produse si servicii atat business-to-business, cat si business-to-consumer. Aceste produse si servicii includ: publicatii (Romanian Business Digest si Major Companies in Romania), servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc) si portaluri de afaceri (www.doingbusiness.ro).


Contact evenimente:                                 Contact Presa:
Ramona Raicu                                     Magda Purice     
Email: ramona.raicu•ibp.ro                             Email: magda.purice•ibp.ro
Web: www.doingbusiness.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

„Noua Realitate in Afaceri. Drumul catre performanta” are urmatoare destinatie in Iasi!
nbsp afaceri romania doingbusiness ndash bull evenimente iasi management
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1032 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018432 (s)