News Flash:

Nemtii cauta barmani si ospatari pe perioada verii - Vezi ce salarii ofera

25 Iulie 2013
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
Nemtii cauta barmani si ospatari pe perioada verii Vezi ce salarii ofera
Reteaua europeana de servicii pentru ocuparea fortei de munca (EURES) dispune de 145 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier-gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, salariile brute oferite ajungand pana la 2.100 euro/luna, se arata intr-un comunicat al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM).

Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor (ZAV) din Bonn, impreuna cu Marriott Hotel Frankfurt si compania Europa Park Rust, ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: barman (30 posturi), ospatar (60 posturi), bucatar (45 posturi) si manager restaurant a la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospatar si bucatar, angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel A2 - B1/B2).

Angajarea se face pe o perioada de sase luni, incepand cu octombrie 2013 sau aprilie 2014, in functie de angajator.

Salariul oferit este de 1.500 - 2.000 euro brut/luna pentru ospatar, 1.850 - 1.950 euro brut/luna pentru barman si 1.500 - 2.100 euro brut/luna (in functie de calificare si experienta profesionala) pentru bucatar.

Timpul de lucru este de 40 - 45,5 ore/saptamana, se lucreaza in week-end si de sarbatorile legale. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator gratuit/contra-cost (270 euro/luna), iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.

Pentru posturile de manager restaurant a la carte/personal serviciu organizare banchet sunt solicitate persoane care au atat cunostinte foarte bune de limba germana (nivel C2) cat si cunostinte bune de limba engleza (nivel B2), precum si calificare si experienta in domeniu.

Selectia se va organiza la Sibiu in zilele de 5 si 6 septembrie 2013. Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund cerintelor posturilor oferite, se vor adresa consilierului EURES din cadrul AMOFM pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Reteaua EURES a fost creata in scopul facilitarii liberei circulatii a fortei de munca in Uniunea Europeana si este o retea de cooperare intre Comisia Europeana, serviciile publice de recrutare din statele membre, plus Norvegia, Liechtenstein, Islanda si Elvetia.

Sursa: Agerpres
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pentru euro luna posturi bune munca barman brut bucatar calificare eures
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017268 (s)