News Flash:

Mesajul unui calugar tibetan catre NASA !

3 Noiembrie 2012
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
Mesaj catre NASA al unui calugar tibetan
Un calugar lama de la manastirea Gyandrek, de langa Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis un mesaj catre NASA in care spune ca, pe 21 decembrie 2012, Pamantul va trece prin asa-zisa “zona zero” a galacticii.

Astfel, pe data de 21 decembrie 2012, ora 6 (meridianul Greenwich), intreg Pamantul va fi cuprins de intuneric. Va disparea soarele si nu vom mai avea nici energie electrica, ceea ce inseamna ca nu vom mai putea folosi nici caile de comunicare: telefon, net, tv etc.

Pamantul in aceasta perioada de timp va trece prin zona zero, adica “o stare a spatiului unde se stinge si nu poate sa se raspandeasca nici un fel de energie. Dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor”. “Nu trebuie sa va ingrijorati sau sa va speriati’’, spune insa calugarul Tibetan, pentru ca intunericul va dura aproximativ 3-4 zile, dupa care lumina soarelui va reapare.

Oracolul Shambalei spune ca vor fi multe cazuri de pierdere a ratiunii, multi oameni vor innebuni si este posibil sa moara 10% din populatia pamantului.
Iata insa care sunt sfaturile pe care le da oamenilor calugarul tibetan:

• Trebuie ca din timp sa va pregatiti pentru acest schimb de cicluri. Sa va terminati treburile pentru 2012 si sa nu incepeti altele. Sa va platiti datoriile.
• In 20.12.2012 sa luati copiii, documentele, banii cash si sa plecati din oras undeva in natura, la tara. Sa va faceti rezerve de produse si apa pentru doua luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface incet.
• Sa aveti in casa provizii de apa si lemne pentru incalzire si lumanari pentru iluminat. Este bine sa plecati acolo unde exista o soba de lemne, deoarece din 21.12.2012 curentul electric va inceta sa mai existe.
• Legatura cu televiziunile se va intrerupe. In decursul “zilelor negre” sa inchideti geamurile si sa le acoperiti cu ceva intunecat. Sa nu va uitati in geamuri, sa nu credeti ochilor si urechilor voastre si sa nu iesiti in strada deoarece in aceasta stare energetica a pamantului veti putea vedea si auzi lucruri care in mod obisnuit nu sunt percepute si asta poate sa ii scoata din minti pe multi. Daca totusi va fi extrem de necesar de a iesi, nu plecati departe de casa deoarece va puteti rataci pentru ca nu veti putea vedea nici macar propria mana intinsa.
• Dupa aparitia Soarelui nu va grabiti sa va intoarceti in oras. Mai bine sa ramaneti pana la primavara undeva in natura.
• Iesirea deplina a Pamintului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea partiala a energiei electrice, a circulatiei rutiere. Pina la sfirsitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet.
• Sfirsitul lumii va modifica radical conceptia despre lume a oamenilor, considera Oracolul Shambalei. Aceasta va deveni mai spirituala. in tarile dezvoltate vor inflori diverse invataturi spirituale, stiintifice si sisteme alternative de dezvoltare a individului si a sanatatii. “Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lunga perioada de timp”, a concluzionat calugarul.sursa:jurnalul.ro


pentru bull ldquo 2012 deoarece nici rdquo aceasta avea calugarul oracolul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0947 (s) | 26 queries | Mysql time :0.013069 (s)