News Flash:

Meniul lui Basescu din noaptea de Revelion!

31 Decembrie 2012
588 Vizualizari | 0 Comentarii
Meniul lui Basescu din noaptea de Revelion
Hotelul din Covasna la care este cazat presedintele Traian Basescu ofera in noaptea de Revelion un meniu rafinat, apreciat de gurmanzi. Pe langa feluri rare de mancare, seful statului se poate delecta si cu vinuri alese.

Meniul de Revelion contine feluri de mancare care pun la incercare indemanarea celui mai experimentat bucatar: ficat de gasca cu visine si reductie de vin, gazpacho de pepene galben cu inghetata de iaurt, pulpa de rata umpluta cu ciuperci de padure si sos Cumberland, muschi de vita cu sos bearnez si creveti.

Cum datina spune ca este bine ca in nopate dintre ani este bine sa mananci si peste, Traian Basescu va avea ocazia sa deguste somon la gratar cu sos de lamaie. La toate acestea se adauga branzeturi frantuzesti, iar ca desert o prajitura Mille Feuille.

Alaturi de coniac, whisky sau bere, meniul cu bauturi cuprinde vinuri romanesti din cele mai nobile. Daca prefera vinul alb, presedintele va avea de ales intre Domeniile Coroanei Segarcea-Cherdonnay si Domeniile Sahateni-White Artisan. La vinuri rosii, oferta are Domeniile Sahateni-Red Artisan si Cramele Prahova-Feteasca Neagra. Acestora li se alatura Davino-Ceptura, care este un vin rose.

Traian Basescu si sotia sa, Maria, au sosit in statiunea Covasna duminica, la ora 11, iar luni lor li se vor alatura cele doua fiice, Ioana si Elena.



sursa:rtv.net
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

basescu domeniile traian vinuri alatura artisan avea bine cele covasna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0964 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013574 (s)