News Flash:

Iata secretul siluetei Andreei Raicu: supa de castravete

4 Octombrie 2012
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Raicu


E vegetariana convinsa, dar asta n-o impiedica pe Andreea Raicu (35 de ani) sa se bucure de tot felul de preparate delicioase si recunoaste ca acest stil de alimentatie i-a schimbat viata in bine. Ca sa impartaseasca si altora secretele frumusetii sale, s-a pus pe scris si a lansat cartea „Mananca si arata bine!".



Are 55 de kilograme la o inaltime de 1,78 m si nu s-a infometat niciodata ca sa-si mentina silueta in acesti parametri. Andreea Raicu se ghideaza dupa un principiu foarte simplu: „Secretul unei siluete impecabile: mananca echilibrat si nu te infometa niciodata".



Pentru ca foarte multi ii cereau sfaturi de nutritie sau retete, Andreea a decis sa publice cartea „Mananca si arata bine!", ce include idei pentru mic-dejun, pranz sau cina ori pentru gustari. „Sunt retete pe care le-am descoperit in calatoriile mele, la prieteni, in restaurantele de aici si din lume sau in tot felul de carti.



Am inclus si retete cu mai multe calorii, dar acestea sunt pentru acele zile in care vreti sa va rasfatati", spune Andreea. Care ne-a mai povestit si cateva dintre trucurile sale care o fac sa arate atat de bine.



„Mananc in fiecare zi fructe si legume, nu amestec niciodata lactate cu peste sau cu fructe de mare, nu mananc dupa ora sapte seara, consum portii mici, nu ma infometez niciodata, beau doar apa la temperatura camerei, cel putin doi litri zilnic, consum germeni, seminte crude si nuci, nu fumez si am inlocuit zaharul cu sirop de agave sau xylitol. Iar cand mananc, nu mai fac nici o alta activitate, pentru ca e important sa savurezi mancarea si sa iei o pauza. In plus, iau in fiecare zi 3 grame de vitamina C, antioxidanti si suplimente nutritionale", ne-a dezvaluit Andreea.

Ieri, la lansarea cartii sale, Andreea a facut o demonstratie, gatind una dintre retetele sale preferate din carte: supa rece de castravete.



Mic-dejun: Grapefruit la cuptor cu fistic



Ingrediente (pentru 2 portii). 1 grapefruit bio, 1 lingurita cu sirop de agave, 2 lingurite cu fistic decojit si tocat marunt.



Preparare: Se incalzeste cuptorul. Grapefruitul se taie in jumatate. Se foloseste un cutit pentru a separa miezul de coaja si pentru a face crestaturi in fruct, dar se lasa fructul in coaja. Se asaza jumatatile de grapefruit intr-o tava, in care anterior s-a pus hartie de copt.



Ca sa-i dai o mai mare stabilitate, cand introduci fructul in cuptor, taie un strat subtire din partea de jos, avand grija sa nu ajungi la miez. Deasupra fiecarei jumatati de grapefruit pune cate o lingurita cu miere si fisticul tocat. Se lasa la cuptor timp de 15 minute. Se serveste cald.



Pranz: Supa rece



Ingrediente (pentru 4 portii). 400 g de castraveti, 1 catel de usturoi (optional), 250 g de iaurt natural, cu continut scazut de grasimi, 40 ml de vin alb sec, o mana de menta verde, 1 lingura cu ulei de masline extravirgin, zeama de la o jumatate de lamaie, sare, piper, marar.



Preparare: Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun intr-un blender castravetii impreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pana cand se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamaie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si cateva frunze de menta. Poti folosi iaurt raw, care este foarte bun si extrem de usor de preparat.



Cina: Salata de broccoli



Ingrediente (pentru 2 portii). 200 g broccoli, 1 ceapa rosie, 2 linguri cu stafide, 1 lingura cu alune de padure sau migdale crude, 40 ml iaurt simplu, 2 linguri cu suc de portocale.



Preparare: Intr-un bol se amesteca iaurtul cu sucul de portocale.Ceapa se taie marunt si se amesteca cu broccoli crud, stafidele, alunele de padure taiate marunt, sosul de iaurt si portocale.


pentru andreea bdquo bine quot grapefruit iaurt niciodata portii sale taie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0992 (s) | 37 queries | Mysql time :0.016085 (s)