Local

GIMA SUPERSTORE – o ancora pentru IULIUS MALL

Publicat: 22 iun. 2001
_____ Vizualizări 0 Comentarii
GIMA SUPERSTORE - o ancora pentru IULIUS MALL
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:24210;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

„Una din firmele cele mai reprezentative pentru conceptul IULIUS MALL, putem spune chiar una din ancorele IULIUS MALL, este Gima Superstore. Ea face parte din holding-ul detinut de grupul FIBA. Cele peste 18.000 de categorii de produse puse la dispozitia clientilor de Gima Superstore, impreuna cu ambianta placuta, personalul calificat si activitatile profesionale fac din Gima magazinul ideal.
In scurt timp, Gima va introduce pentru clientii persoane fizice un sistem de rate pentru achizitionarea de produse electronice si electrotehnice, asigurand in plus si transportul gratuit la domiciliu.
Produsele alimentare sunt de cea mai buna calitate, garantie fiind firmele mari producatoare cu care Gima colaboreaza. Pentru prima data in Romania, Gima a introdus sistemul de returnare a produselor, in termen de trei zile de la cumparare, daca acestea nu satisfac calitativ clientul.
Gima Club Card este prima adevarata activitate promotionala de fidelizare a clientilor din Romania. Membrii Gima Club Card beneficiaza de reduceri importante la anumite produse, precum si de numeroase premii. in curand, Gima Club Card va veni cu cea mai noua realizare in domeniu; acordarea de discounturi sub forma de cecuri pentru cumparaturi.
„Referitor la IULIUS MALL, consider ca existenta lui este cel mai mare avantaj pentru Iasi, aici fiind toate aceste magazine impreuna, iar o data veniti aici, veti gasi absolut tot ce doriti. De la supermarket la internet-cafe, de la internet-cafe la servicii de turism, de la servicii de turism la restaurante etc. in IULIUS MALL exista un spatiu special amenajat pentru copii. Aici clientii isi pot lasa copiii sa se distreze in timp ce ei isi fac cumparaturile.
De asemenea, reprezinta un loc deosebit pentru petrecerea timpului liber, la IULIUS MALL gasind discoteca, sala de bowling, mese de biliard. Iar Gima vine si intregeste oferta IULIUS MALL, facand ca exigentele clientilor sa fie pe deplin satisfacute”, ne-a declarat, in exclusivitate, ASKIN ALSANCAK, store manager al Gima Superstore.

Viper Club – un nou mod de viata presupune si clipe de relaxare

„Prin insasi esenta conceptului pe care se bazeaza intreaga gandire, intreaga logica a IULIUS MALL, si anume conceptul american de „Shopping Mall”, acesta trebuie sa combine trei functii esentiale si anume: centru de divertisment, centru cultural si centru comercial. Practic, la IULIUS MALL se gaseste o lume fascinanta, o realitate ce contureaza un nou mod de viata. Or, un nou mod de viata presupune si clipe de relaxare. in acest sens, Viper Club vine in intampinarea celor mai originale preferinte in materie de distractie si relaxare. Astfel, intr-un ambient occidental, clientii nostri pot gasi o sala de biliard, mese de snooker, o sala de jocuri electronice, o sala de bowling cu sase piste, doua baruri etc.
Amplasarea Viper Club in complexul IULIUS MALL este mai mult decat normala, tinand cont ca ponderea cea mai mare a clientilor nostri sunt tinerii. Pe de alta parte, Complexul studentesc xTudor Vladimirescux este la doi pasi de mall. Pot spune, fara riscul de a gresi, ca Viper Club nu poate fi situat in alta parte mai bine decat in IULIUS MALL.
Acum, la aniversarea unui an de la lansarea IULIUS MALL la Iasi, doresc sa le multumesc clientilor sai si totodata si ai nostri, pentru increderea de care ne-am bucurat, pentru fidelitatea lor si le urez in continuare ‘CUMPARATURI FERICITE CU IULIUS MALL’.
De asemenea, doresc sa felicit, prin intermediul cotidianului „ZIUA DE IASI”, conducerea IULIUS MALL si, in special, pe domnul presedinte Iulian Dascalu, precum si intreg personalul pe care-l conduce, pentru profesionalismul, spiritul inovator, tenacitatea de care au dat dovada in tot acest an. Le urez mult succes si pe viitor”, sunt cuvintele adresate de DUMITRU LEBADA, general manager Viper Club.

Grill House, KidsLand si Antoine -Vom incerca sa urmarim fiecare mall deschis de IULIUS GROUP in tara

„In IULIUS MALL avem trei puncte de lucru: cofetaria KidsLand, restaurantul Grill House si barul Antoine. Prin serviciile pe care le punem la dispozitie, conferim, zicem noi, o nota in plus ambientului si dinamizam imaginea. In Grill House am incercat sa implementam un alt concept despre restaurante. Avem avantaje deosebite pentru studentii si clientii fideli. Zilnic oferim un meniu al studentului, care are in componenta trei feluri de mancare la un pret de 36.500 de lei. Deocamdata, meniul se adreseaza studentilor Universitatii Tehnice ‘Gh. Asachi’. in cel mai scurt timp vom extinde aceasta facilitate pentru toti studentii. Clientilor fideli le vom oferi un card de fidelitate, iar prin acesta o reducere de 20%, valabila, de altfel, si pentru studenti. Ne bucuram ca studentii s-au aratat receptivi.
In IULIUS MALL suntem din data de 21 aprilie 2000, deci implinim si noi un an alaturi de el. Suntem cu totii la un loc si acest lucru este mai important. Astfel, putem oferi o gama deosebita de produse si servicii. Nu este de mirare ca s-a reusit mutarea centrului de greutate al orasului la IULIUS MALLl. Sunt foarte multumit, IULIUS MALL oferindu-ne un cadru de afaceri care a depasit propriile noastre asteptari. Ca societate, vom incerca sa urmam fiecare mall deschis de catre IULIUS GROUP in tara. Este o promisiune pe care o facem clientilor nostri.
Cu siguranta ca nu as fi avut acelasi succes in alta parte a orasului. in IULIUS MALL firma noastra se integreaza perfect. De aceea, nu intamplator am decis ca in cel mai scurt timp sa deschidem un nou restaurant la etajul intai in IULIUS MALL. Se va numi OVER VIEW si va avea un specific romanesc traditional, precum si mexican.
IULIUS MALL ne-a castigat increderea. Ar trebui sa fie o caracteristica generala, sa apreciem grupul de oameni care se ocupa de acest ansamblu si incearca sa dea o alta nuanta existentei. Veniti, vedeti, cumparati!”, este indemnul domnului CATALIN CROITORU, administrator Grill House, KidsLand si Antoine, ce fac parte din societatea ADRIDAS SRL.

Magazinul Reebok – avem doar cuvinte de lauda

„Magazinul apartinand firmei Knup Cosmetics si prezent in IULIUS MALL a fost creat special numai pentru articole de sport. De altfel, este si singurul din tara, care are specific numai gama de sport Reebok. Am deschis acest magazin pentru ca in Iasi exista foarte mult tineret, iar faptul ca IULIUS MALL este situat langa campusul studentesc reprezinta, evident, un avantaj.
Suntem cu IULIUS MALL chiar de la infiintare, iar in ceea ce priveste relatia noastra cu mall-ul avem doar cuvinte de lauda. Este o experienta benefica, nu doar pentru noi, ci si pentru Iasi, mall-ul devenind unul din obiectivele importante ale acestui municipiu.
Nu cred ca am fi decis deschiderea unui astfel de magazin in alta parte. Un grup tinta important al complexului IULIUS MALL sunt tinerii si magazinul nostru se adreseaza tot acestei categorii.
Speram ca si in urmatorii ani sa nu ne dezamagim clientii. Vom incerca sa fim in pas cu moda, vom aduce colectiile lansate la momentul oportun. Lui IULIUS MALL ii urez mult, mult succes si in anii urmatori.
Sa aveti incredere in noi, pentru ca va fi mult mai bine!”, ne incredinteaza HOSTINAR CNUP DANIEL, administrator Knup Cosmetics.

NAF NAF – Pentru IULIUS MALL clientii sunt cei mai importanti

NAF NAF ofera produse de lux, reprezentand o firma de marca franceza. „Suntem de aproximativ o luna impreuna cu IULIUS MALL, iar colaborarea este dintre cele mai fructuoase. Firma noastra a fost ajutata foarte mult in campania de lansare a produselor, ca si in toate actiunile initiate. Practic, NAF NAF reprezinta un client pentru IULIUS MALL si firma este tratata ca atare. Pe IULIUS MALL nu-l intereseaza doar simpla noastra prezenta, ci sa ne punem in valoare produsele, sa avem vanzari. Este o atmosfera pe care rar o poti intalni in Romania. Le doresc sa ramana asa cum i-am cunoscut si sa putem colabora pe mai departe. xLa Multi Ani!x”, a fost urarea doamnei RALUCA MIHALCEA, director de zona al firmei NAF NAF.

Adauga un comentariu