News Flash:

Dieta cu bors - Minunea din bucataria ta

28 Februarie 2014
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6569 RON (-0.0017)
USD: 4.0889 RON (-0.0087)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Dieta cu bors Minunea din bucataria ta
Borsul de casa este considerat un leac pentru diverse afectiuni, dar in acelasi timp, ajuta si in curele de slabire. Daca vrei sa slabesti rapid si fara prea mare efort, incearca dieta cu bors.

Borsul este un produs bogat in enzime active si vitamine, in special B-uri, dar si minerale (seleniu, crom) si aminoacizi esentiali. De aceea, este folosit, si ca aliment in dietele de slabire sau ca adjuvant util pentru mentinerea sanatatii. Este un lichid acrisor, dietetic, are 7,7 kilocalorii la 100 ml si constituie un tonic natural. Are rol de purificator al organismului si de ameliorare sau chiar de vindecare a unor afectiuni.

In acelasi timp, ajuta la reglarea metabolismului si a digestiei. Curele cu bors dau rezultate daca le urmezi aproximativ trei saptamani, iar dupa o pauza de sapte zile poti repeta aceeasi metoda.

Recomandarea nutritionistilor este sa consumi bautura cu 15 minute inainte de masa. Apoi, de la o zi la alta, cresti numarul paharelor, pana la sapte. Borsul poate fi baut ca atare, nediluat, dar, daca este prea acru, ii poti imbunatati gustul cu suc de mere sau cu putin sirop de sfecla de zahar.

Bors de casa
Ingrediente: un kg tarate de grau, 200g malai, 200g husti (tarate folosite de la alt bors) sau 20g drojdie de bere, marar/leustean verde sau uscat.
Mod de preparare: se amesteca taratele cu malaiul si cu hustile si adauga pana la un litru de apa calduta. Daca se foloseste drojdie de bere, se lasa la dospit aproximativ 30 de minute. Se pune apoi mararul, se toarna 9 litri apa calda, se acopera vasul cu un tifon si se lasa la acrit, la temperatura camerei, patru zile. La inceput, se amesteca de cateva ori cu o lingura de lemn. Dupa ce se acreste, se filtreaza bautura, se pune in sticle si se pastreaza la frigider. Vasul in care se prepara borsul trebuie sa fie de sticla.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bors borsul daca 200g acelasi afectiuni ajuta amesteca apoi aproximativ
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 24 queries | Mysql time :0.043681 (s)