News Flash:

Dezvaluirea momentului! Secretul prin care Gabriel Cotabita a revenit la viata

6 Iunie 2015
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriel Cotabita
Un terapeut Reiki a dezvaluit secretul cu ajutorul caruia Gabriel Cotabita a reusit sa revina la viata.

Terapeutul a spus ca artistul are o legatura intre corp si partea spirituala mult mai speciala si ca acesta este ceea ce face ca Gabriel Cotabita sa-si revina mult mai repede decat alti oameni.

Eduard, un terapeut Reiki a vorbit despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita. Terapeutul a spus ca artistul are o legatura speciala intre trup si partea speciala si ca asta il ajuta sa se recupereze in mod galopant.

"Domnul Gabriel Cotabita are legaturi mult mai puternice din partea energetica si partea fizica. El se poate vindeca mult mai repede decat celelalte persoane. Dansul are o legatura dintre corp si partea energetica mult mai stransa, pe care o foloseste sa se poata vindeca. Reiki este o tehnica japoneza. Prin reiki noi canalizam aceasta energie la organul afectat...Sunt mai multe grade in Reiki, parcurgi mai multe cursuri, ai cunostinte mult mai mari. Dansul avand un program incarcat nu a avut timp sa practice reiki pe alte persoane, insa a facut-o pe propria persoana", a spus terapeutul.

Gabriel Cotabita este constient, dar momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, anunta medicii de la spitalul Floreasca.

Gabriel Cotabita prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica este in ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 13 puncte, anunta medicii de la spitalul Floreasca.

Gabriel Cotabita este constient, momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spatiala si agitatie psihomotorie in planul patului. Pacientul respira spontan, necesitand intermitent oxigenoterapie pe masca si are functiile vitale in parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiaza zilnic de sedinte de psihoterapie si fiziokinetoterapie.

O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate inca fragila a pacientului, precizeaza comunicatul spitalului.
cotabita gabriel mult reiki partea legatura speciala spus terapeutul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 36 queries | Mysql time :0.049725 (s)