News Flash:

Cum sa faci branza topita de casa

22 Octombrie 2015
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum sa faci branza topita de casa
Inlocuieste produsele din comert ce au in compozitie substante care ameninta sanatatea organismului cu branza topita de casa. Nu numai ca vei obtine un produs natural, usor de personalizat dupa gusturi, dar si unul extrem de gustos. Iata care sunt ingredientele necesare si modalitatea de preparare!

Ingrediente necesare pentru branza topita de casa

-1 kg de branza de vaca;

-o lingurita de bicarbonat de sodiu;

-1-2 lingurite de sare;

-20 g de unt;

-marar, oregano, boia, ciuperci (optional).

Iata cum prepari branza topita de casa

Branza de vaca trebuie sa fie stoarsa bine de zer inainte de pregatirea retetei. Dupa aceea, se amesteca cu sare si cu bicarbonat, apoi se lasa la rece timp de o ora si jumatate sau chiar mai mult.

Topeste untul la bain-marie, apoi adauga branza, amestecand bine compozitia. Tine preparatul pe foc pana branza capata o textura cremoasa si se topeste. Ia recipientul de pe aragaz si aromeaza branza topita de casa dupa preferinte. Spre exemplu, poti sa adaugi verdeturi, boia, ciuperci taiate marunt ori alte legume. Pune preparatul intr-un recipient, lasa-l la racit, apoi introdu-l in frigider pana se intareste. Daca nu mai rezisti tentatiei, poti sa o mananci si asa. Consuma branza topita de casa la sandwich-uri, in salate, peste ochiurile prajite si chiar cu mamaliga.

branza casa topita apoi dupa bicarbonat bine boia chiar ciuperci iata lasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0994 (s) | 25 queries | Mysql time :0.031062 (s)