News Flash:

Cum poti pregati rapid frunzele de varza proaspata pentru sarmale. Metoda care te ajuta sa economisesti timp

14 Ianuarie 2019
1596 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7142 RON (+0.0061)
USD: 4.1491 RON (+0.0114)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Frunzele de varza proaspata pot fi pregatite rapid pentru sarmale daca le punem in cuptorul cu microunde

Multi dintre noi adora sarmalele, dar de multe ori nu avem suficient timp ca sa le preparam. Uneori ne vine pofta de sarmalute cu smantana, insa din cauza timpului, nu ne putem rasfata cu aceste bucate traditionale. Astazi va oferim o metoda geniala, datorita careia veti pregati usor frunzele de varza proaspata si veti economisi mult timp.

In primul rand, trebuie sa alegeti corect varza. Aceasta trebuie sa fie usor aplatizata, cu foi destul de mari si subtiri.

Spalati capatana de varza, indepartati frunzele deteriorate si puneti-o in cuptorul cu microunde la puterea de 900 W timp de 12 minute, daca are 1,5-2 kg. Dupa acest timp, scoateti varza si apasati putin foile, ca sa vedeti daca s-au inmuiat suficient. Apoi tineti capatana sub un jet de apa rece si incepeti sa desprindeti usor foile de varza.

Daca varza nu este destul de moale, atunci o puteti pune in cuptorul cu microunde inca timp de 2-4 minute, dupa care s-o tineti sub un jet de apa.

Puneti varza cu cotorul in jos si desprindeti foile. Acestea se desprind foarte usor, sunt moi si elastice. Totodata, taiati tulpinile groase de pe fiecare frunza. Astfel, foile de varza pentru sarmale sunt gata. Nu va mai ramane decat sa puneti umplutura si sa formati sarmalele. Va dorim pofta buna alaturi de cei dragi!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale metoda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0864 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013313 (s)