News Flash:

Cum arata SFARSITUL LUMII in BIBLIE.

21 Decembrie 2012
866 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum arata SFARSITUL LUMII in BIBLIE
Sfarsitul lumii atat de mult vehiculat astazi, 21 decembrie 2012, in urma asa-ziselor preziceri mayase, este o tema care i-a marcat dintotdeauna pe oameni.

In Biblie, Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul le ofera credinciosilor semne importante ale Sfarsitului Lumii si o descriere sinistra a ceea ce va urma.

In Cartea Sfanta se vorbeste despre un cutremur foarte puternice, despre disparitia Soarelui dar si despre "inrosirea" Lunii.

Iata versetele din Apocalipsa, care descriu calamitatile care vor prevesti Sfarsitul Lumii:

1. Si am vazut cand Mielul a deschis pe cea dintai din cele sapte peceti, si am auzit pe una din cele patru fiinte zicand cu glas ca de tunet: Vino si vezi.

2. Si m-am uitat si iata un cal alb si cel care sedea pe el avea un arc; si i s-a dat lui cununa si a pornit ca un biruitor ca sa biruiasca.

3. Si cand a deschis pecetea a doua, am auzit, zicand, pe a doua fiinta: Vino si vezi.

4. Si a iesit alt cal, rosu ca focul; si celui ce sedea pe el i s-a dat sa ia pacea de pe pamant, ca oamenii sa se junghie intre ei; si o sabie mare i s-a dat.

5. Si cand a deschis pecetea a treia, am auzit pe a treia fiinta, zicand: Vino si vezi. Si m-am uitat si iata un cal negru si cel care sedea pe el avea un cantar in mana lui.

6. Si am auzit, in mijlocul celor patru fiinte, ca un glas care zicea: Masura de grau un dinar, si trei masuri de orz un dinar. Dar de untdelemn si de vin sa nu te atingi.

7. Si cand a deschis pecetea a patra, am auzit glasul fiintei a patra, zicand: Vino si vezi.

8. Si m-am uitat si iata un cal galben-vanat si numele celui ce sedea pe el era: Moartea.  Si iadul se tinea dupa el si li s-a dat lor putere peste a patra parte a pamantului, ca sa ucida cu sabie si cu foamete, si cu moarte si cu fiarele de pe pamant.

9. Si cand a deschis pecetea a cincea, am vazut, sub jertfelnic, sufletele celor injunghiati pentru cuvantul lui Dumnezeu si pentru marturia pe care au dat-o.

10. Si strigau cu glas mare si ziceau: Pana cand, Stapane sfinte si adevarate, nu vei judeca si nu vei razbuna sangele nostru, fata de cei ce locuiesc pe pamant?

11. Si fiecaruia dintre ei i s-a dat cate un vesmant alb si li s-a spus ca sa stea in tihna, inca putina vreme, pana cand vor implini numarul si cei impreuna-slujitori cu ei si fratii lor, cei ce aveau sa fie omorati ca si ei.

12. Si m-am uitat cand a deschis pecetea a sasea si s-a facut cutremur mare, soarele s-a facut negru ca un sac de par si luna intreaga s-a facut ca sangele.

13. Si stelele cerului au cazut pe pamant, precum smochinul isi leapada smochinele sale verzi, cand este zguduit de vijelie.

14. Iar cerul s-a dat in laturi, ca o carte de piele pe care o faci sul si toti muntii si toate insulele s-au miscat din locurile lor.

15. Si imparatii pamantului si domnii si capeteniile ostilor si bogatii si cei puternici si toti robii si toti slobozii s-au ascuns in pesteri si in stancile muntilor,

16. Strigand muntilor si stancilor: Cadeti peste noi si ne ascundeti pe noi de fata Celui ce sade pe tron si de mania Mielului;

17. Ca a venit ziua cea mare a maniei lor si cine are putere ca sa stea pe loc?

Conform libertatea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Cum arata SFARSITUL LUMII in BIBLIE.
cand deschis auzit pecetea iata mare pamant sedea uitat vezi vino zicand
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0999 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024902 (s)