News Flash:

Copanele de pui pe pat de legume. O reteta gustoasa, rapida si satioasa

24 Septembrie 2018
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6550 RON (+0.0010)
USD: 4.1067 RON (-0.0130)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Copanelele de pui pe pat de legume sunt gustoase si satioase

In cele ce urmeaza va prezentam un fel de mancare elementar, care nu va va da mari batai de cap. Reteta de copanele de pui cu cartofi si alte legume gatite la cuptor intotdeauna a avut succes. Carnea este frageda si suculenta, iar legumele coapte sunt foarte gustoase.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru a prepara copanele de pui pe pat de legume:

800 g copanele de pui;

800 g cartofi;

1 ardei gras;

1 morcov;

1 ceapa;

3 catei de usturoi;

4 linguri de maioneza sau smantana fermentata;

1 zucchini;

sare si piper negru macinat, dupa gust;

marar verde tocat.

Mod de preparare:

Taiati ceapa si usturoiul bucati mici. Spalati bine carnea de pui, optional puteti indeparta pielea. Adaugati ceapa si usturoiul in vasul cu carne. Adaugati sare, piper si 2 linguri de maioneza. Amestecati totul foarte bine. De asemenea, puteti marina carne cu sos de soia si pasta de tomate.

Separat, curatati morcovul de coaja si taiati-l rondele. Spalati ardeiul, indepartati cotorul cu seminte, apoi taiati-l pai. Spalati dovlecelul, daca e nevoie il curatati de coaja, apoi il taiati rondele groase. Cartofii curatati de coaja ii taiati rondele cu grosimea de 3-5 mm.

Setati cuptorul la 180° C. Ungeti tava sau forma de copt cu unt, adaugati toate legumele, in afara de cartofi, le amestecati si le repartizati la baza formei. Apoi le asezonati cu sare si piper, dupa gust.

Amestecati cartofii cu sare, piper si 2 linguri de maioneza, dupa care ii adaugati in forma cu legume. La sfarsit, adaugati carnea de pui si 2 linguri de apa.

Introduceti tava in cuptor pentru 40-45 de minute. In cazul in care carnea incepe sa se rumeneasca prea tare, acoperiti forma cu folie de aluminiu.

Inainte de servire se presara deasupra marar verde tocat. Acest fel de mancare poate fi servit atat la pranz, cat si la masa de seara.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta cartofi cuptor preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0880 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020810 (s)