News Flash:

Conopida cu sos de usturoi gatita la cuptor. O bunatate pe care poti sa o mananci fara griji pentru silueta

5 Decembrie 2018
2009 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (+0.0055)
USD: 4.1197 RON (+0.0336)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Conopida se muleaza perfect cu o multime de arome asa ca felurile de mancare in care poti sa o incluzi sunt variate

De multe ori o ocolesti atunci cand faci piata pentru ca in afara de conopida pane si muraturi nu crezi ca mai poti sa faci mare lucru cu ea in bucatarie. Conopida este, insa, o leguma bogata in vitamine, minerale, antioxidanti si fibre care poate imbraca cele mai gustoase forme in sufleuri, supe sau salate.

Mai mult, conopida se muleaza perfect cu o multime de arome, asa ca felurile de mancare in care poti sa o incluzi sunt variate.

In cele ce urmeaza, insa, va prezentam o reteta de conopida delicioasa la cuptor. Din cele mai simple ingrediente si intr-un timp record obtineti un fel de mancare cald deosebit de delicios si aromat. Este perfect pentru a fi servit la cina, de sine statator, sau cu garnitura preferata. Bucurati-va de un deliciu apetisant si sanatos - conopida cu sos de usturoi.

Ingrediente:

500 g de conopida,

60 g de faina (2 linguri),

100 g de chefir,

5 ml de ulei vegetal,

1 legatura de patrunjel,

30 g de usturoi,

sare si piper negru macinat dupa gust.

Mod de preparare:

Spalati bine conopida sub jet de apa rece, o desfaceti buchetele si apoi o fierbeti conopida. Dupa ce e gata, o scurgeti si pastrati un pahar de zeama.

Separat pregatiti sosul astfel: prajiti faina intr-o tigaie cu ulei incins, dupa care adaugati zeama de la conopida fierbinte si chefirul. Fierbeti sosul pana acesta se va ingrosa.

Adaugati sarea, piperul negru macinat, usturoiul zdrobit si verdeata tocata. Adaugati in tigaie conopida si amestecati.

Dati tigaia la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 10 minute. Inainte de servire presarati conopida cu verdeata proaspata tocata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0960 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014012 (s)