News Flash:

Cina de 300 de stele Michelin!

26 Noiembrie 2012
405 Vizualizari | 0 Comentarii
Simplu sanatos si bun

Daca exista un superstar in materie de gastronomie, acesta este cu siguranta Alain Ducasse. La 56 de ani, el este considera parintele bucatariei franceze si simbolul conceptului de haute cuisine


 


Cei mai buni bucatari de pe planeta au invatat secretele meseriei direct de la el, motiv pentru care nu au lipsit de la cina organizata in cinstea lui de la Monte.


 


Are in total 21 stele Michelin, 23 restaurante si un contract cu Agentia Spatiala Europeana sa creeze mancare pentru misiunile pe Marte. Cariera de peste 40 de ani este construita pe un principiu deloc pretentios - sloganul lui in bucatarie este „simplu, sanatos si bun”. 


 


Este cel mai apreciat, dar nu ezita sa-si dezvaluie secretele, din contra: Alain Ducasse are propria scoala de bucatari in care ii invata pe cei care aspira la o cariera in domeniu tot ce trebuie sa stie. Iar asta pentru ca crede in educarea publicului care nu se poate face decat de la cei mai buni din domeniu. Ca drept dovada, cei mai multi dintre bucatarii de top invitati la petrecere au invatat chiar de la el secretele meseriei. 


 


Pentru Alain Ducasse, 2012 este un an cu totul si cu totul deosebit. Se implinesc 25 de ani de cand a fost numit Chef la restaurantul Louis XV, situat in incinta celebrului Hotel de Paris din Monte Carlo. Restaurantul i-a adus faima mondiala, iar asta pentru ca a reusit sa-l transforme in primul restaurant cu 3 stele Michelin din lume.







Sursa:foodstory.ro

nbsp pentru alain ducasse secretele asta bucatari buni cariera domeniu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0988 (s) | 26 queries | Mysql time :0.014522 (s)