News Flash:

Ceafa de porc in ulei, mai sanatoasa ca broccoli!

23 Noiembrie 2012
498 Vizualizari | 0 Comentarii
Un mic dejun sanatos trebuie sa aiba neaparat o portie de ceafa de porc
Un nou studiu realizat de cercetatorii britanici de la Universitatea de Alimentatie din Manchester a scos la iveala rezultate surprinzatoare in privinta alimentelor care ne fac mai sanatosi. Astfel, se pare ca ceafa de porc este un adevarat izvor de sanatate datorita acizilor grasi si proteinelor pe care le contine.



O analiza amanuntita a aratat ca ceafa de porc este alimentul complet, continand mai multe vitamine decat broccoli sau morcovii, precum si magneziu, fier sau potasiu. Specialistii recomanda ca ceafa sa fie gatita in mult ulei pentru a nu se pierde din substantele nutritive, in special vitamina D, foarte buna pentru oase si pentru sanatatea pielii.



“Din pacate populatia nu este educata si continua sa consume mancare de la fast-food, cum ar fi salatele sau pestele, care sunt foarte daunatoare sanatatii. Un mic dejun sanatos trebuie sa aiba neaparat o portie de ceafa de porc, eventual cu niste jumari sau carnati, si neaparat cartofi prajiti cu multa sare”, au recomandat cercetatorii britanici.







Sursa:timesnewroman.ro

ceafa pentru porc britanici cercetatorii foarte neaparat acizilor aiba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0741 (s) | 25 queries | Mysql time :0.012950 (s)

loading...