News Flash:

Ce greseli sa eviti atunci cand gatesti acasa paste! Astfel, vor avea un gust deosebit

7 Octombrie 2018
235 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastele trebuie adaugate in apa doar atunci cand aceasta incepe sa dea in clocot

Atunci cand va este foame, o portie delicioasa de paste va poate scoate din incurcatura - sunt usor de preparat si totodata sunt satioase. Insa, sunt momente in care v-ati intrebat de ce, totusi, intre pastele dumneavoastra, desi au un gust minunat, si cele de la restaurant, exista totusi o diferenta. Iata ce nu trebuie sa faceti pentru a prepara niste paste ca in Italia.

Atentie la modul si timpul de fierbere a pastelor!

Chefii bucatari ne invata cateva trucuri: nu sosul este important atunci cand pregatim paste, ci modul in care acestea sunt fierte. Asadar, nu trebuie sa puneti si ulei in apa in care urmeaza sa fierbeti pastele pentru ca pur si simplu nu va va folosi la nimic.

De asemenea, folositi un vas mare pentru ca exista riscul ca acestea sa se lipeasca.

Atentie! Nu amestecati tot timpul pastele atunci cand se fierb. De doua ori este de ajuns!  Este foarte important sa asteptati ca apa sa dea in clocot si apoi sa puneti pastele. In acest fel, veti putea sa respectati timpul de preparare.

Mai mult, la final, nu trebuie sa aruncati apa in care au fiert pastele. Din aceasta se prepara un sos minunat, cu multa savoare. In ceea ce priveste sarea, aceasta trebuie adaugata atunci cand apa incepe sa fiarba, pentru ca se va dizolva complet si pastele vor fi mult mai gustoase. Nu in ultimul rand, pastele nu trebuie lasate prea mult sa fiarba pentru ca nu vor mai avea acelasi gust si se vor digera si mult mai greu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fierbere trucuri preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0797 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013252 (s)