News Flash:

Cateva secrete nestiute ale comerciantilor de paine. Uite de ce painea se vinde in pungi din hartie

10 Iulie 2018
305 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6569 RON (-0.0017)
USD: 4.0889 RON (-0.0087)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Painea ambalata in hartie pare mai proaspata

Cine ar fi crezut ca exista o teorie a conspiratiei cu privire la paine? Ei bine, aceasta ar avea legatura cu modul in care este ambalata painea proaspata.

Cumperi des paine, din magazinul alimentar, de la raionul de panificatie? Nu painea invelita in plastic, ci pe cea ambalata in hartie? Da, pe aceea.

Unii consumatori prudenti considera ca painea este ambalata in hartie pentru a fi protejata si pentru a arata mai bine, astfel incat sa mai revii sa cumperi si alta data. Dar motivul real este ca punga din hartie este menita sa pastreze painea proaspata.

Punga de hartie permite circulatia aerului, pastrand crusta exterioara si partea interioara a painii proaspete. In cazul painilor proaspete, cu crusta crocanta, este cel mai bine sa fie consumate maxim pana a doua zi.

De asemenea, nu iti doresti sa o depozitezi la frigider, caci va atrage umiditatea si se va inmuia. Daca painea crocanta este depozitata in plastic, aceasta se va inmuia foarte repede si va da senzatia unei paini vechi.

Pungile de plastic sunt ideale pentru a prelungi termenul de valabilitate al painii moi si al sandwich-ului.

Daca totusi vrei sa prelungesti durata de consum a painii crocante, o poti congela. Lasa painea in punga de hartie, inveleste-o intr-o punga din plastic, apoi depoziteaz-o la congelator. Scoate-o atunci cand vrei sa o consumi.

Daca ai paine feliata, poti infasura extremitatile pungii in staniol, astfel va ramane la fel ca atunci cand ai depozitat-o la congelator. Cand vrei sa o consumi, o poti pune direct in prajitor.

Painea crocanta, nefeliata, poate fi reincalzita la cuptor, la temperatura de 300 de grade, timp de 10 minute.

Persoanele care prefera sa aiba un stil de viata eco, depoziteaza painea in pungi din panza, insa aceasta nu mai poate fi depozitata la congelator sub aceasta forma. Poate fi consumata maxim in trei zile.

Si nu uita, exista acea cutie pentru paine, in care o poti aseza, insa nu o incarca prea tare, deoarece painea trebuie sa aiba suficient aer, cat sa ramana proaspata. Daca painea ta s-a intarit, o poti transforma in crutoane sau bruschete.

Deci, poti opta pentru una dintre aceste variante, pentru a consuma painea!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine ambalata hartie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1021 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016464 (s)