News Flash:

Borsul de sfecla rosie este un remediu nemaipomenit pentru ficat. Cum se prepara pentru a functiona ca medicament

23 August 2018
684 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6670 RON (-0.0001)
USD: 4.0662 RON (+0.0105)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Borsul de sfecla consumat cu regularitate va poate ajuta sa va curatati ficatul de toxine

Per ansamblu, sfecla rosie este un aliment extrem de hranitor si sanatos. Contine multe fibre, potasiu, magneziu, fier, biotina si unele vitamine B. Este de asemenea bogata in luteina si zeaxantina, doi antioxidanti care previn degenerescenta maculara si afectarea vederii.

Beneficiile sfeclei rosii:

- beneficii deosebite pentru sistemul reproductiv feminin (datorita continutului de acid folic)

- sucul de sfecla este alcalin in natura, si ajuta la reducerea acidozei

- ajuta la curatarea sangelui

- ajuta la construirea de celulele rosii de sange si la tratarea anemiei

- are proprietati antioxidante, antiinflamatoare si anticancerigene (datorita betalainei)

Sucul de sfecla este o bautura destul de concentrata, astfel ca poate fi o metoda prea puternica de detoxifiere si curatare pentru unele persoane.

In acest caz, se recomanda sa preparati un bors de sfecla, care, consumat cu regularitate, va poate ajuta sa va curatati ficatul de toxine si sa mentineti sanatatea acestuia si a intregului organism.

Va prezentam astazi o reteta simpla si gustoasa de bors de sfecla, usor de preparat chiar si de cei incepatori in bucatarie… In functie de gust si preferinte, mai puteti adauga sau renunta la o parte din ingrediente. Este de preferat sa alegeti numai si numai produse naturale, organice.

Pentru a prepara bors de sfecla, veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 2 sfecle rosii

- 4 morcovi

- 1 sfert de varza rosie

- 1 cartof

- 2 cepe

- 2 catei de usturoi

-2 linguri de ulei

- 400 ml de bors crud de tarate (sau 3 linguri de otet de mere)

- marar si patrunjel

- sare si piper negru dupa gust si preferinte

Cum se prepara:

Taiati fin cepele, cartoful, morcovii, sfeclele si varza sau dati-le pe razatoare si puneti-le intr-o cratita mare, de bors. Turnati apa, de doua ori inaltimea ingredientelor din oala. Puneti vasul pe foc, acoperiti-l cu un capac si lasati legumele sa fiarba la foc potrivit, circa o ora sau mai mult. Adaugati spre sfarsit uleiul, otetul, sarea, piperul si verdeturile, dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla rosie beneficii detoxifiere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0800 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016238 (s)