News Flash:

Barcute din cartofi umplute cu telemea si sunca. Gustoase si usor de preparat

5 Septembrie 2018
273 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Aceasta reteta se prepara foarte usor si este deosebit de gustoasa

Aceasta reteta are un grad redus de dificultate si este numai buna de pregatit pentru cina. Preparatul are o savoare deosebita si va fi apreciat de toti membrii familiei.

Pentru a pepara barcute din cartofi cu telemea si sunca aveti nevoie de:

- 8 cartofi potrivit de mari

- 200 g unt

- 100 g telemea de oaie

- 150 g cascaval

- 150 g sunculita afumata

- 1/2 lingurita verdeata uscata (cimbru)

- sare si piper negru dupa gust

- cateva fire de verdeata proaspata

Mod de preparare:

Barcutele de cartofi umplute cu telemea si sunca sunt o reteta care practic se face singura, lucru care o face mai mult decat potrivita pentru zilele lucratoare in care nu ai prea mult chef de gatit! Simplu, rapid, delicios si fara efort!

1. Mai intai, cartofii se spala si apoi se invelesc in folie de aluminiu. Dupa aceea se pun in tava si se dau la copt in cuptorul incins, aproximativ o ora.

2. Separat, untul se pune intr-un castron si se freaca spuma. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se aromatizeaza cu verdeata uscata. Pune-l pe o folie din aluminiu si muleaza-l in forma de baton. Lasa-l apoi in frigider, pana se fac cartofii, sa se intareasca.

3. Cartofii copti se taie in doua si se presara cu telemea rasa, sunculita afumata taiata felii si cascaval ras. Se pune apoi cate o bucata din untul aromat deasupra, sa se topeasca incet. Se presara peste ei verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta telemea sunca preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023195 (s)