News Flash:

Avertisment terifiant: Sfarsitul lumii se apropie, liderii mondiali nu fac nimic

23 Ianuarie 2015
598 Vizualizari | 0 Comentarii
Avertisment terifiant Sfarsitul lumii se apropie liderii mondiali nu fac nimic
Sfarsitul lumii a fost mai aproape ca niciodata in ultimii trei ani, fiecare persoana de pe Pamant fiind in pericol din cauza schimbarilor climatice si a amenintarilor armelor nucleare.

O spun oamenii de stiinta din spatele proiectului Ceasul Apocalipsei, un instrument simbolic care masoara cat timp a mai ramas pana la sfarsitul lumii.

Specialistii care conduc acest concept de 68 de ani, au miscat acul ceasornicului cu doua minute inainte, pentru a arata faptul ca "probabilitatea unei catastrofe globale este foarte ridicata", noteaza The Independent.

"Astazi, schimbarile climatice si cursa modernizarii arsenalului nuclear reprezinta amenintari extraordinare si de necontestat la adresa continuitatii existentei omenirii", a declarat Kennette Benedict, care conduce grupul ce cercetatori din spatele Ceasului Apocalipsei.

"Iar liderii mondiali nu au actionat cu rapiditatea sau la scara necesara pentru a proteja cetatenii de o potentiala catastrofa. Aceste esecuri probabil pun in pericol fiecare persoana de pe Pamant", a continuat ea.

Din echipa oamenilor de stiinta fac parte, printre altii, 17 laureati ai premiului Nobel, care trateaza barometrul cu foarte multa seriozitate. Acestia au atras atentia asupra faptului ca gazele cu efect de sera au crescut cu 50% din 1990 pana in prezent.

"Efectele schimbarilor climatice vor afecta milioane de oameni si va ameninta multe ecosisteme esentiale, pe care civilizatia se bazeaza", a subliniat un membru al grupului, Richard Somerville.quot climatice apocalipsei fiecare foarte lumii pamant pana pentru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 36 queries | Mysql time :0.050830 (s)