News Flash:

Ardei umpluti cu tofu, un aperitiv de post ‹‹la rece›› ideal pentru zilele calduroase

7 August 2018
173 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6607 RON (+0.0040)
USD: 4.0937 RON (+0.0343)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ardeii umpluti cu tofu se prepara la rece din ingrediente vegetale si usoare pentru stomac

Continuam incursiunea printre retetele care merg de minune in Postul Adormirii Maicii Domnului cu un aperitiv ideal pentru aceste zile calduroase de vara, cand tot ce ne dorim este sa stam cat mai departe de aragaz si de cuptor.

In cazul acestei retete, totul se prepara "la rece", din ingrediente vegetale si usoare pentru stomac.

Recomandam acest preparat tuturor celor care tin post, celor care au o alimentatie vegetariana, celor care vor sa scada in greutate si urmeaza un regim de curatare si detoxifiere.

Datorita faptului ca se prepara doar din ingrediente naturale, aceste barcute de ardei si tofu pot fi introduse si in alimentatia copiilor. Pot constitui o alternativa sanatoasa si hranitoare la pateurile sau alte produse semipreparate pentru micul-dejun din comert.

Asadar, iata ce aveti nevoie pentru a prepara ardei umpluti cu tofu:

- 1 cutie / pachet de tofu

- seminte de susan

- rosii

- ardei kapia rosii

- verdeata pentru ornat

Cum se prepara: Puneti branza tofu intr-un robot de bucatarie cu lama S sau intr-un blender. Adaugati cateva linguri de seminte de susan, cateva bucati de rosii si ardei gras.

Este indicat sa adaugati cate putin din ingredientele zemoase, pentru a nu obtine o pasta prea lichida. La final trebuie sa va iasa o compozitie cremoasa, care poate fi intinsa pe paine.

Taiati ardeii kapia in jumatate. Scoateti cotoarele cu seminte si spalati-i. Tapetati-i cu un servetel pentru a absorbi orice picatura de apa dupa care umpleti fiecare jumatate de ardei cu cateva linguri de pasta. Se orneaza cu verdeata tocata marunt.

Pastrati aperitivele la rece, in frigider, si consumati-le in cel mult 2 zile.

Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitiv
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014305 (s)