News Flash:

Aceste parjoale moldovenesti cu sos iti potolesc foamea instant. Vor fi pe gustul intregii familii

4 Octombrie 2018
558 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6485 RON (-0.0120)
USD: 4.0861 RON (-0.0259)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Parjoalele cu sos sunt o mancare reusita si apreciata de cei dragi din jurul mesei

Reteta pe care v-o prezentam astazi nu este dificil de preparat si poate fi servita atat la pranz ca fel principal, cat si la cina. Servite alaturi de un piure de cartofi, parjoalele moldovenesti cu sos sunt un preparat foarte satios si deosebit de gustos.

Ingrediente:

12 parjoale moldovenesti

1 ceapa mica

5 catei de usturoi

3 linguri ulei

3 linguri bulion

3 linguri vin rosu

3 cani de apa

1 lingurita faina

1 lingurita otet

1 lingurita zahar

1 lingurita sare

2 foi de dafin

1/2 lingurita piper negru macinat

1/2 lingurita cimbru

1/2 lingurita piper boabe

Mod de preparare:

Este de preferat sa avem parjoalele pregatite dinainte, pentru a simplifica lucrurile. In continuare, tot ce mai avem de facut este sa pregatim sosul.

In cele ce urmeaza ne vom concentra asupta prepararii sosului pentru parjoale, pe care il vom face dupa preferinta dulce sau marinat.

Calim la inceput o ceapa taiata marunt cu o lingurita de sare iar cand aceasta devine sticloasa adaugam o lingurita de zahar.

Caramelizam foarte usor ceapa apoi adaugam usturoiul taiat feliute pe care il tinem 2 minute in uleiul incins, apoi adaugam pe rand pasta de tomate si faina dizolvata in putina apa, restul condimentelor si cele 3 cani de apa.

Lasam sa fiarba 5-10 minute pana cand sosul se leaga, apoi punem parjoalele si lasam sa fiarba la foc moderat timp de 15 minute, dupa care la final mai potrivim gustul mancarii daca mai este nevoie si oprim focul.

Parjoale moldovenesti cu sos sunt o mancare din bucataria traditionala romaneasca care-ti aduce bucuria in suflet si te face sa te gandesti mai frumos pe masura ce gusti tot mai mult din ele si iti plac, o mancare reusita si apreciata de cei dragi din jurul mesei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Radio.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0820 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015986 (s)