Cea mai spectaculoasa transformare, apreciata atat de cei patru jurati cat si de concurenti de la emisiunea "Te cunosc de undeva" a fost Amy Winehouse, rol care i-a adus Andei Adam si premiul editiei.

Senzuala, intr-o rochie cu un decolteu generos, un tatuaj pe brat, cercel deasupra buzei si parul negru, astfel a aparut Anda Adam si si-a jucat rolul extrem de bine. Imprevizibila ca Amy si cu o voce extraordinara, Anda a facut senzatie! S-a descaltat, a plecat de pe scena si a facut tot felul de gesturi neasteptate cu care Amy Winehouse isi obisnuise publicul. Decorul a fost de asemenea deosebit, inspirat din videoclipul piesei “You Know I'm No Good”. Astfel, pe scena Te cunosc de undeva! au aparut un bar, dar si o cada unde Anda-Amy era asteptata de un dansator.

Sambata viitoare, de la 20.30, noi transformari incredibile ii asteapta pe telespectatori la Te cunosc de undeva!, concurentii dand viata si de aceasta data unui spectacol savuros. Printre personajele ce vor fi imitate in emisiunea urmatoare, se vor afla Pepe, Mihai Constantinescu, Khaled, David Gahan, Anda Adam, Nana Mouskouri, Sonny Flame, Bruno Mars.

sursa:libertatea.ro