O mama din Marea Britanie a vrut sa-si ajute fiul sa intretina relatii sexuale platind mai multe femei pentru asta. Povestea lor a devenit atat de populara incat producatorii de la Channel 4 au difuzat totul in cadrul unui documentar, potrivit Jurnalul.ro.

John, tanarul in varsta de 26 de ani, sufera de dizabilitati, astfel ca baiatul nu a avut niciodata o prietena.

Potrivit Daily Mail, mama lui si-a dorit sa-si ajute fiul sa scape de virginitate iar povestea lor a ajuns subiectul unui documentar difuzat pe Channel 4. Femeia a platit cateva escorte pentru a intretine relatii sexuale cu fiul ei.

"Filmul exploreaza barierele pe care le au de intampinat persoanele cu dizabilitati atunci cand vor sa-si indeplineasca o nevoie, cum este cea de-a face sex", a declarat purtatorul de cuvant de la postul Channel 4.

Un prim episod al serialului a fost deja criticat in presa britanica. Printre altele, realizatorii au fost acuzati ca au mintit in privinta "virginului de 40 de ani" prezentat in episodul cu pricina. The Sun a scris ca "virginul" respectiv avea de fapt 45 de ani si intretinuse deja relatii sexuale.